Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>>
GYERMEKEINKÉRT, HAZÁNKÉRT, JÖVŐNKÉRT Nyomtatás E-mail
2015. szeptember 14. hétfő, 14:08
Share/Save/Bookmark

 TILTAKOZÓ DEMONSTRÁCIÓ AZ ÁLLAMI FÖLDEK ELADÁSA ELLEN

FELHÍVÁS

Az Élőlánc Magyarországért parlamenten kívüli párt felhívással fordul a parlamenti pártokhoz, civil szervezetekhez, mozgalmakhoz és minden magyar állampolgárhoz annak érdekében, hogy közös és összehangolt erőfeszítéssel mentsük meg a gyermekeink, unokáink biztonságát jelentő állami földeket.

A médiában mérnöki pontossággal elhelyezett Bitay nyilatkozatok nem hagynak kétséget afelől, hogy minden tiltakozás, figyelmeztetés ellenére viharos gyorsasággal fogják keresztülvinni az állami földek „eladás” fedőnevű elrablását.

Októberben indulnak az árverések. Nem sok ideje maradt azoknak az állampolgároknak, akik biztos jövőt szeretnének gyermekeiknek, unokáiknak, hogy megállítsák ezt a gyalázatos, pusztító folyamatot. Most már csak gyors és összehangolt tiltakozásnak van esélye arra, hogy a kormány felfogja az állampolgárok üzenetét, és megértse, hogy a magyar nép érdekei ellen, a magyar nép megkerülésével nem cselekedhet.
Az Élőlánc Magyarországért felhívását eljuttatja mindazokhoz, akik valamilyen formában már jelezték tiltakozásukat az állami földek eladása ellen, és felhívással fordul a média munkatársaihoz is – arra kérve Őket, hogy a menekültekkel kapcsolatos hírekkel azonos súllyal adjon hírt erről a történelemfordító helyzetről, hogy a nemzeti kormány az állampolgárok jelentős csoportjainak tiltakozása ellenére, a parlament megkerülésével „eladja” a nemzeti vagyon stratégiai részét alkotó állami földvagyont.


2015. szeptember 14.


az Élőlánc Magyarországért elnöksége

 

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design