Letöltések

AZ ÖKOPÁRT

alapítva: 2005-ben
„Te magad légy a változás,
amelyet látni szeretnél!”

Hitvallásunk, az Élőlánc Credo


Földbirtok-politika:
Kié legyen a föld?

-----------------
Miért akarjuk megmenteni Kishantost?

>>> az egészségügyért
Egészségügy
Nyilatkozat a népszavazásról
2008. november 10. hétfő, 23:20
Az Élőlánc Magyarországért megdöbbenéssel értesült arról, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítette az egészségbiztosítás privatizációjáról szóló népszavazást elrendelő országgyűlési határozatot.
 
Valóban akadálymentes!
2008. március 02. vasárnap, 21:01
Irodalmi pályázat mozgássérülteknek és hozzátartozóiknak
 
Válasz Béki Gabriellának
2008. február 12. kedd, 11:06
Pákozdi Imre cikke a Magyar Hírlapban.
A szabad demokraták egészségpolitikusa, Béki Gabriella a lapban (MH, február 7.) kifejti, hogy a kormánypárti képviselők egyeztettek az egészségbiztostási reformról a civilekkel. Az igazság viszont az, hogy az elmaradt egyeztetést a civilek pótolnák.
 
Videóösszefoglaló az egészségbiztosítási vitáról
2008. február 11. hétfő, 21:31
"Az utolsó szó jogán – Érvek és ellenérvek az egészségbiztosításról" címmel rendezett vitaestet az Élőlánc és a Kossuth Klub a Petőfi Kör Négyszögesítése" sorozat első estéjén. A rövid videoösszefoglaló itt megtekinthető.
 
Vita az egészségügyi reformról
2008. február 01. péntek, 23:21

Új közéleti vitaest-sorozat indul a Kossuth Klubban A Petőfi Kör Négyszögesítése címmel. Első alkalommal, egy héttel a parlamenti újraszavazás előtt az egészségbiztosítási törvényt védelmező és bíráló értelmiségi csoportok vitatkoznak “Az utolsó szó jogán – Érvek és ellenérvek az egészségbiztosításról" címmel. Időpont: 2008. február 5., kedd 17 óra. Helyszín: Kossuth Klub (Bp., VIII. Múzeum u. 7., a Kálvin térnél). A törvény mellett érvel: Bauer Tamás, Kereszty Éva, László Imre és Mihályi Péter. Ellene: Mellár Tamás, Németh György, Sinkó Eszter és Szilvási István. Vitavezető: Ignáth Márk. A vita hanganyaga innen letölthető.

 
Lakossági fórum Érden - képviselőnk: Jánosi György
2008. január 30. szerda, 08:56

Az Élőlánc az Érdi Kistérségkért és az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete lakossági fórumot hírdet Jánosi György (MSZP) országgyűlési képviselőnek. A TB Mentők akciójához csatlakozva lehetőséget teremtünk a társadalombiztosítás privatizációja elleni népszavazási kezdeményezés aláírására is. A témához kapcsolódva az érdi önkormányzat jóvoltából ingyenes filmvetítésen (műsoron: SiCKO) ismerkedhetünk a piaci alapon nyugvó társadalombiztosatíás hátrányaival.

 
Sajtótájékoztató
2008. január 29. kedd, 21:23
A TIT Kossuth Klub Egyesület és az Élőlánc Magyarországért tisztelettel meghívja Önt közös sajtótájékoztatójára, 2008. január 31-én, csütörtökön 12 órára a Kossuth Klubba (Bp. VIII. Múzeum u. 7.) A sajtótájékoztató témája: Új közéleti vitaest-sorozat indul a Kossuth Klubban A Petőfi Kör Négyszögesítése címmel.
 
Képviselői fórum az egészségügyről Mezőtúron
2008. január 26. szombat, 02:00
2008. január 26. Ma megvolt a mezőtúri fórum. Képviselőnk egész évi munkáját értékelte, így kicsit szerteágazóan kezdődött, de rövidesen rátértünk a február 11-ei szavazásra.
 
Fidesz: megerősítő népszavazást az egészségbiztosítási törvényről
2008. január 17. csütörtök, 19:27
Megerősítő népszavazást kezdeményez a Fidesz az egészségbiztosítási törvényről - erről döntött a legnagyobb ellenzéki párt siófoki elnökségi ülésén. "Megerősíti-e Ön az egészségbiztosítás privatizációjáról szóló jogszabályt?" Ez lesz a kérdés, mondta Navracsics Tibor frakcióvezető sajtótájékoztatóján.
 
Törvénymegerősítő népszavazást kezdeményeznek közéleti személyiségek
2008. január 15. kedd, 12:38
Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló, február 11-én ismételten zárószavazásra kerülő törvény népszavazásra bocsátásának parlamenti kezdeményezését kéri az országgyűlési képviselőktől számos közéleti személyiség, köztük Mádl Ferenc volt köztársasági elnök, Zlinszky János volt alkotmánybíró, több akadémikus és neves értelmiségi.
 
Egészségbiztosítási Rubicon
2008. január 10. csütörtök, 12:57
A döntés úgy tűnik megszületett. A maradék ellenállást felmorzsolták. Megszülettek és interiorizálódtak a lelkiismeretet megnyugtató szakmai és politikai panelek, az önbecsapás ösztönös ellenérzést elfojtó érvei. Minden ellenző azt hallja, amit hallani szeretne: igazatok van, de... Én igennel fogok szavazni.
 
"Kérjük, szavazzon nemmel az egészségbiztosítás privatizációjára!"
2008. január 10. csütörtök, 11:18
Mondjuk el helyi képviselőinknek, hogy szavazzanak nem-mel az egészségbiztosítási törvényre! Na, de hogyan?
 
Népszavazás az egészségbiztosítási törvényről!
2008. január 10. csütörtök, 09:47
„Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó üzleti alapon működő több biztosítós egészségbiztosítást?”
TB MENTŐ NÉPSZAVAZÁS  --  Kérjük, segítsen az aláírásgyűjtésben!
 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 4

Képtár térkép

Joomla! Template by Red Evolution - Joomla Web Design